Dijagnostička oprema

Radi odgovora na potrebe sportista, sportskih klubova i sportskih ustanova i centara GR SPORT u svojoj ponudi upotpunjuje i delatnosti prodaje :

DIJAGNOSTIČKA SPORTSKA OPREMA
Kako bi se sportski proces pravilno sprovodio trenerima, sportistima i sportskim stručnjacima uopšte je potrebna oprema kojom je moguće precizno ustanoviti stanje treniranosti sportske performanse i stanje organizma sportista. U pitanju je najčešće precizna oprema za merenje vremena od štoperica do elektronske opreme za merenje vremena. Takođe je veoma bitan podatak o telesnom sastavu organizma odnosno aparature tipa Body mass analyzer. Navedena i druga dijagnostička sportska oprema je od strane GR SPORT već uvožena iz Amerike, Kine, Evrope i distribuirana našim zadovoljnim kupcima.
TRENAŽNE SPORTSKE APARATURE
Savremeni sport se razvija i oslanja na primenu naučnih saznanja iz drugih oblasti – medicine, fizike i raznovrsnih primenjenih tehnologija. Informacije o svemu navedenom su u današnje doba široko dostupne putem interneta , a GR SPORT pruža usluge distribucije svim zainteresovanim za date specifične i usko specijalizovane aparature. Hipoksične komore, košarkaše Shot gun aparature su već uspešno isporučivane a spremni smo da udovoljimo svim potrebama i da uvezemo i isporučimo specijalizovane aparature proizvedene u bilo kom delu sveta.